Annual Day of Reflection

- Christian Contemplative Experience -

 

 

 

 

Please check back for our 2019 program. 

 

The day typically is structured around the following agenda:

8:15 - Doors open, check-in begins
9:00 - Check-in continues, breakfast snacks available (30 mins)
9:30 - Introduction to the Day (10 mins)
9:40 – Teaching Conference and Prayer Period (1 hr, 20 mins)
11:00 - Silent Break (15 mins)
11:15 – Teaching Conference and Prayer Period (1 hr, 20 mins)
12:35 - Full lunch and free time (with or without conversation) (1 hr, 25 mins)
2:00 – Teaching Conference and Prayer Period (1 hr, 20 mins)
3:20 - Break (10 mins)
3:30 – Optional Small Group Dialogue (40 mins)
4:10 – End of Day Reflection and Closing Prayer (15 mins)
An optional Catholic Vigil mass is offered at 4:30 p.m. for those attending.

 

Holy Family Passionist Retreat Center

303 Tunxis Road - West Hartford, CT 06107-3119
Phone: 860.521.0440 | Staff Directory
Fax: 860.521.1929 | info@holyfamilyretreat.org

Gift Shop Hours
Monday - Friday 9:00am to 4:00pm
The gift shop is open extended hours on retreat weekends, please call for hours.

 

 

          

Copyright © 2017 Passionist Fathers of Connecticut, Inc.